Operatie Sil

Eind Maart is onze Sil geopereerd. Sil liep al van kleins af aan, van tijd tot tijd, mank. Verschillende keren naar de dierenarts geweest, rust, foto’s poot en pijnstillers, maar niets hielp.

In januari werd het mank lopen zo erg dan hij er in de avond niet op wilde staan. Weer naar dierenarts en nu werden we door gestuurd naar de Verwijskliniek. Hier is een scan gemaakt van zijn voorpoot en daaruit bleek dat er een klein los fragmentje zat in zijn ellenboog. We moesten het zien als een steentje in je schoen, dit klopte ook helemaal bij ons beeld, soms mank en soms weken niet.

Eind Maart volgde een kijkoperatie  en nu is Sil herstellende. Hij moet de komende maanden rustig aan doen om het bot en kraakbeen te laten herstellen. Dit houdt in dat Sil er soms wel bij is maar soms ook zijn rust moet nemen en lekker binnen is.

Comments are closed.