Tarieven

Kinderen:  prijzen op aanvraag

  • Intake 1 uur
  • Coachsessie 1 uur

Volwassenen: prijzen op aanvraag

  • Intake 1 uur
  • Coachsessie 1,5 uur

Groepen: prijs op maat

Bij EzelWijs doen we ook groepen kinderen coachen. Hierbij kun je denken aan een Sova training of  aan een “spel”als Stap over de Streep.

1) Sova training is een Sociale Vaardigheidstraining. Kinderen leren hierbij o.a;

  • Wie ben ik
  •  Ik en de ander
  •  Hoever kan ik gaan (grenzen stellen).

Het is bedoeld voor kinderen die onzeker zij, die gepest worden en die het moeilijk vinden om contacten te leggen. Maar ook voor kinderen die te brutaal zijn, over grenzen van andere heen gaan en /of kinderen pesten.

De cursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur. Bij de cursus gaan we de interactie aan met elkaar maar ook met de ezels. De groep is maximaal 4 kinderen.

De kosten voor een SoVa training zijn 350,- euro voor 10 lessen.

Mocht u belangstelling hebben, stuur dan een een mail .

2)  Stap over de Streep is speciaal voor schoolklassen. Het is een ochtend vullend programma waarbij de kinderen elkaar nog beter leren kennen en waarbij respect hoog in het vaandel staat. Het spel wordt gespeeld in de weide bij de ezels en ook zij gaan de interactie aan met de kinderen. Daar  veiligheid belangrijk is bij EzelWijs komt er bij Stap over de Streep een 2de coach helpen. Esther Klijn uit Drongelen (Equus en Ego) is mijn vaste 2de coach. Wij hebben  samen dit spel gemaakt tot wat het nu is. Ook is er een mogelijkheid om na Stap over de Streep de coach naar school te laten komen, ik ga dan met de klas aan de slag met Groepsgeluk, daarbij wordt de klas d.m.v. poppetjes opgesteld en geeft vele mooie inzichten in de groep, zowel voor de kinderen als de leerkracht.

De kosten voor Stap over de Streep zijn op maat.


Betaling via factuur.

Ik ben aangesloten bij Kwaliteitsregister Equine Assisted Coach KREAC en hanteer de daarbij behorende Algemene Voorwaarden.