Tarieven

Kinderen

  • Intake 1 uur – gratis 
  • Coachsessie 1 uur – 35 euro

Volwassenen

  • Intake 1 uur – gratis
  • Coachsessie 1,5 uur – 50 euro

Groepen: prijs op maat

Bij EzelWijs doen we ook groepen kinderen coachen. Hierbij kun je denken aan een Sova training of  aan een “spel”als Stap over de Streep.

Stap over de Streep is speciaal voor schoolklassen. Het is een ochtend vullend programma waarbij de kinderen elkaar nog beter leren kennen en waarbij respect hoog in het vaandel staat. Het spel wordt gespeeld in de weide bij de ezels en ook zij gaan de interactie aan met de kinderen. Daar  veiligheid belangrijk is bij EzelWijs komt er bij Stap over de Streep een 2de coach helpen. Esther Klijn uit Drongelen (Equus en Ego) is mijn vaste 2de coach. Wij hebben  samen dit spel gemaakt tot wat het nu is. Ook is er een mogelijkheid om na Stap over de Streep de coach naar school te laten komen, ik ga dan met de klas aan de slag met Groepsgeluk, daarbij wordt de klas d.m.v. poppetjes opgesteld en geeft vele mooie inzichten in de groep, zowel voor de kinderen als de leerkracht.

De kosten voor Stap over de Streep zijn op maat.


Betaling via factuur.

Ik ben aangesloten bij Kwaliteitsregister Equine Assisted Coach KREAC en hanteer de daarbij behorende Algemene Voorwaarden.